Een uniek tuinbeeld kopen

Wil je graag een bijzonder tuinbeeld kopen om je tuin wat extra’s te geven? Dan ben je in mijn webshop aan het juiste adres. Als kunstenaar maak ik al jaren unieke beelden en sculpturen die tot de verbeelding spreken. Ik maak daarbij gebruik van diverse materialen, maar in het bijzonder van brons en klei. De beelden die ik maak zijn zowel geschikt om in de tuin tentoon te stellen als in huis, hoewel ze vaak ontzettend mooi opgaan in een groene omgeving. Bij mij een tuinbeeld kopen garandeert je van een exemplaar dat is gemaakt met liefde voor het vak. Ik hou van het experimenteren met materialen, en daag mezelf constant uit om nieuwe vormen en technieken toe te passen. Dit maakt mijn collectie zeer uniek, en mijn stijl herkenbaar voor velen die mijn werk reeds kennen.

Een tuinbeeld kopen met eigen inbreng

In mijn webshop en tijdens mijn vele exposities kun je een tuinbeeld van mij kopen, maar ik bied je ook de mogelijkheid om een beeld op maat te maken. Dit houdt in dat we samen op een rijtje zetten wat je eisen en wensen zijn en voor welke gelegenheid het is bedoeld. Moderne kunst kopen naar eigen ontwerp is perfect voor een jubileum of een andere speciale gelegenheid, zoals de opening van een bedrijf of de geboorte van een kind. Aan de hand van jouw wensen maak ik een geheel uniek ontwerp, wat ik uitvoer in het materiaal (of de materialen) van jouw keuze. Uiteraard kan ik ook een persoonlijke inscriptie verzorgen, wat het persoonlijke cadeau of de herinnering compleet maakt.

Reflection

Zelf leren beeldhouwen

Zou je graag een tuinbeeld kopen maar vind je het ook een gaaf idee om het zelf te maken? Meld je dan aan voor mijn cursus beeldhouwen. Deze cursus vindt twee keer per week plaats, en kost slechts €15 per dagdeel. In minimaal vijf dagdelen ga je zelf aan de slag met de diverse technieken, en stel ik mijn atelier en alle benodigde materialen ter beschikking.

Zelf leren beeldhouwen is ontzettend leuk, en bovendien heel erg ontspannend. Los daarvan is een uniek beeldhouwwerk kopen niet nodig, want je maakt het gewoon zelf. Met mijn hulp uiteraard, want ik demonstreer je hoe je alle technieken toepast en help je gedurende het hele proces.

Heb je interesse in de cursus beeldhouwen of wil je een tuinbeeld kopen dat ik reeds heb gemaakt? Vul het contactformulier in met jouw vraag of het beeld van jouw keuze, en ik kom er zo snel mogelijk op terug.