Moderne kunst kopen of huren

Wil je graag moderne kunst kopen en hou je van beeldhouwwerken? Als kunstenaar heb ik mij gespecialiseerd in het maken van beelden, voornamelijk van brons. In mijn webshop vind je reeds een grote collectie beschikbare beelden. Daar kun je mijn moderne kunst kopen, maar het is ook mogelijk om de beelden te huren. Veel mensen vinden het leuk om zo nu en dan af te wisselen met de kunst in hun huis of tuin. Het huren van sculpturen is dan de meest ideale optie. Je betaalt dan slechts 1,1% van de nieuwprijs per maand, en daarvan spaar je 30% voor een eventuele, toekomstige aanschaf. Zo kun je na enkele jaren mijn moderne kunst kopen met korting, wat vaak gebeurt wanneer mensen aan een beeld gehecht raken.

Handgemaakte, moderne kunst kopen

Al mijn beeldhouwwerken zijn volledig uniek en met de hand gemaakt. Achter elk project zit een uitgebreide gedachtegang en ik maak vaak meerdere schetsen voordat ik aan de slag ga. Ik werk met veel liefde voor mijn vak en de verschillende materialen, of ik nu gebruik maak van klei, brons of een bepaalde steensoort. Daarbij experimenteer ik graag met diverse technieken, zodat het resultaat steeds opnieuw verrast. Bij mij kun je moderne kunst kopen waar hart en ziel in zit. Elk beeld is gemaakt vanuit liefde voor het ambacht en laat mijn uitgebreide materiaalkennis zien.

Moderne kunst kopen

Zelf leren beeldhouwen?

Natuurlijk kun je bij mij een beeldhouwwerk kopen, maar het is ook heel bijzonder om zelf met de technieken aan de slag te gaan. Daarom geef ik tevens een cursus beeldhouwen in mijn atelier. Tijdens meerdere dagdelen (minstens vijf) ga je je fantasie volgen tijdens het het hakken in steen, marmer, albast of serpentijn. Ik leg je alles uit over de technieken, en help je bij het bepalen van je onderwerp en aanbrengen van accenten.

Liever zelf een beeld opbouwen met klei, brons of andere materialen? Ook dat is in overleg mogelijk. In mijn atelier beschik ik over alle benodigdheden, en je bent vrij om je creativiteit te volgen op een manier die jou aanspreekt. In plaats van een tuinbeeld te kopen kun je gedurende deze cursus je eigen beeld maken, waar je de rest van je leven plezier van hebt. Moderne kunst kopen is namelijk niet voor iedereen weggelegd, en misschien wil je liever iets wat je zelf hebt gemaakt. Ik leer je alle technieken aan en stel mijn atelier ter beschikking zodat je lekker kunt komen experimenteren. Heb je interesse? Meld je dan aan door het contactformulier op deze website in te vullen of door te bellen naar 0031 413 292750.