Welkom bij
Hans Koenen

Hans Koenen Beelden in brons en steen

Betekenisvolle sculpturen met een identiteit, een eigen verhaal, een weerspiegeling van een dynamisch proces, schoonheid en strijd. Grote staande sculpturen, kleiner of aan de muur. Voornamelijk vrij werk maar ook in opdracht. Zijn werk is te vinden in particuliere en openbare collecties.

Beelden in brons of steen, realistisch of abstract figuratief als monument met persoonlijke betekenis of om de woonruimtes te decoreren voor privé of zakelijk.

Vul het contactformulier in of bel +31 625 2362 94 voor meer informatie over:

– Beschikbaarheid van sculpturen, of opdracht geven tot een werk
– Cursussen beeldhouwen
– Sculpturen kunnen ook gehuurd of gehuurd worden, dit is soms interessant voor bedrijven die kiezen voor originele kunst.

Beelden in brons of steen realistisch of abstract figuratief met persoonlijke betekenis als monument of om woon- en werkruimtes binnen of buiten te decoreren voor privé of zakelijk. Vul het contactformulier in om meer informatie te ontvangen over beschikbaarheid en prijzen van sculpturen of om er een in opdracht te laten maken.

Reflection-II
Hans Koenen

Reflectie

Abstracte vrouwelijke hoofdsculptuurGlanzende godin gezicht binnen of buiten standbeeld.The Face drukt comfort en ontspanning uit, hoewel het zich midden in de veeleisende en soms chaotische wereld (het haar) bevindt. De sculptuur moet het groeiende belang in het leven van meditatie en reflectie benadrukken.De koperdraden zijn inwendig aan de bronzen kop gelast. Het beeld is afgewerkt met een patina maar kan op verzoek in elke gewenste kleur worden gespoten. Het heeft een roestvrijstalen staaf van 10 mm om op de basis te staan.

Abonneren op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nu

schrijf in nieuwsbrief om op de hoogte te blijven

Zal worden gebruikt in overeenstemming met onze Privacy Policy

Nieuwe artikelen